13 februari Imbolc Inspirations – honoring Brigid

Imbolc inspirations – honoring Brigid
Met Imbolc vieren we dat het jaar beweging begint te maken en vaart krijgt. De Godin verschijnt aan ons met het licht en de energie van inspiratie en vernieuwing, zij is onze muze voor de rondgang van dit jaar. Waartoe inspireert ze jou?
Met imbolc vieren we dat we magie waarnemen, dat we zo dicht op de natuur leven dat we natuur zelf-zijn. Verwonderd als het jonge kind, nieuw als de jongste Godin, fris als een meisje
Wil jouw kind zich met Haar, De Godin verbinden voor dit jaar? Doe dan met ons mee!
Met imbolc vieren we samen het nieuwe begin, het licht wat zich uitbreidt, in de wereld en in ons. Brigid is de Godin die spreekt, de muze, het kind, de Moeder. Drievoudig is zij, complex zoals wij zijn. Ze laat ons spreken vanuit onze innerlijke kinderlijke onbevangenheid. Ze roept ons op wensen en intenties in het licht te zetten en te delen. Hoe mag Zij jou helpen dit jaar te starten? Deze mooie dag van viering verbinden wij met Brigid, eren we het kind in onszelf, doen we diepe meditaties, verkennen we onze sparkle, onze wensen, spreken wij uit, spelen en delen we onze liefde voor leven en creatie.
Brigid moedigt ons aan om onszelf te zijn, volledig en in overgave. Durf jij? Wil je durven? Kom naar deze dag vol vreugde en verwondering, word stil en duik in je essentie.
Vol vriendelijkheid wordt je onthaald door Roos en Sam, ceremonialisten van De Godin, in een dag vol warmte en liefde. We starten vroeg, vlak voor zonsopkomst, om 07.30.
We zijn veel buiten (als het weer het toelaat) en bij Roos in haar heerlijke locatie. Kom je van wat verder weg? Sam overnacht de nacht ervoor in een B&B, je kunt met haar meerijden vanuit omgeving Rotterdam en een kamer voor jezelf boeken (of Sam’s kamer delen).
Prijs: 88 euro, inclusief lunch, hapjes en programma.
Locatie Wierden
 

88.00

10 op voorraad

Shopping cart
There are no products in the cart!
0