08.02 Healing in de Cirkel van De Godin, met Bianca van Massabia

Healing in de Cirkel van De Godin, met Bianca. In deze aanloop naar de viering van liefde op 14 februari, waarin we worden herinnerd aan liefde geven, ontvangen en uiten, bieden wij een Cirkel voor een zachte healing op het hart.

We nemen je mee op een reis door de dimensies naar de Tempel van Healing, waar je priesteressen van Godinnen van liefde ontmoet. Zij ontvangen je in hun helend licht, en dompelen je onder in hun vriendelijkheid en oneindige liefde waarmee jouw hart geactiveerd wordt. Je voelt weer hoezeer je jezelf kunt helen vanuit je hart.  Een avond waarin je een hart-healing ontvangt in een prachtige trancereis, ondersteund door mineralen en zachte aanraking van het energieveld. Een kans om helemaal in de energie van je hart aan te komen, je hartsenergie te genezen, te vergroten en te voeden. Een heerlijke avond in het Licht van De Godin, waarbij we werken in de vriendelijkheid van de Cirkel van Avalon.

Bianca van Massabia is energetisch therapeut in Oostvoorne, bekend om haar helend werk op de chakra’s en energetische opschoningen. Maar ze doet nog veel meer mooi werk om je te ondersteunen in je pad van balans, zie haar site!

Locatie: de sfeervolle warme graanzolder van Tuinderij Permacultuur Hellevoetsluis, Kreekweg 3
Tijd: 19.30 – 21.30

33.00

7 op voorraad

Shopping cart0
There are no products in the cart!
0
Scan de code